Alasan Kenapa Israel Tidak Menyerang Malaysia-Malaysia Lemah


Pernah kite terfikir tak?? Kenapa israel tak menyerang Malaysia sedangkan Malaysia negara Islam ? Rasa nya mampu ke kita warga MALAYSIA?? Ada yang tanya kepada yahudi , kamu benci Malaysia kerana penduduknya kebanyakannya Islam tetapi mengapa kau tidak memerangi Malaysia kenapa kau perangi Gaza .

Kemudian dia menjawab kerana rakyat Malaysia permulaan lagi sudah kalah , aku baru mendirikan McD dan Starbucks sebagai eksperimen ternyata ramai rakyat Malaysia menyukai buatanku , lalu untuk apa aku perangi mereka yang lemah itu .

Aku perangi Gaza kerana mereka kuat dan tidak mudah terpedaya . Tak dinafikan, ianya FAKTA. ISRAEL menerima bantuan daripada rakyat malaysia sebanyak RM 230 ribu bagi setiap hari melalui pembelian set termurah yang berharga rm5.90 di McD MALAYSIA,McD MALAYSIA menghantar sebanyak RM 80.4 juta setahun ke PUSAT McD di USA,dan wang itu telah disalurkan ke tabung ISRAEL,masyarakat kalau ada keperikemanusiaan TOLONG COPY PASTE atau anda terus menyokong tindakan ini . Jom Boikot Berterusan Jangan boikot bermusim!!

Amanat Perdana Menteri Palestin. "Kami tidak meminta kamu datang bersama2 kami mengangkat senjata kerana kami sentiasa bersedia disini utk pertahankan tanah umat Islam,tetapi kami hanya meminta dari kamu doa kerana doa lah senjata paling hebat yg tidak ada pada org kafir. Selain itu bantulah apa saja yg kamu termampu dan tolong sebarkan tentang kami kpd semua umat Islam kerana kami terkepung utk memberitahu kpd dunia".Jika itu juga tidak mampu kamu lakukan bagaimana kamu hendak menjawab dihadapan Allah kelak?".

Sila sebarkan jika anda peduli... Hj. Nazri Deraman, Pengerusi Cakna Palestin Ambil masa lebih kurang 5 minit utk sebarkn msg ini supaya kita boleh menjawab soalan dari Allah s.w.t apabila ditanya apa yg kita buat. Harap anda tidak membiarkan msg berhenti disini shja. Sebarkan...Demi agama kita, ISLAM..!!