EKSKLUSIF! Video "Aiskrim" Anwar - Shamsidar ?


Sebuah video seks yang melibatkan penagih seks, Anwar Ibrahim dan Shamsidar Taharin, isteri PKR pemimpin Azmin Ali, ditetapkan untuk meletup negara. Video seks, yang dikatakan untuk menunjukkan Anwar dan Shamsidar mempunyai seks oral, telah menjadi topik yang paling hangat di bandar. Pita video telah diserahkan oleh S.Nallakaruppan - yang menghadapi saman RM100 juta yang difailkan terhadapnya oleh Anwar hanya beberapa jam yang lalu peguamnya, Muhammad Shafee Abdullah dalam kehadiran pemberita.

Katanya kepada peguamnya di kompleks mahkamah Kuala Lumpur untuk "menjaga ini dengan betul" dan menyerahkan pita dalam sampul berwarna coklat dimeterai. “Saya tidak sabar mahu menceritakan di mahkamah berkenaan hubungan sulit Anwar dengan Shamsidar Taharin. Saya ingin menceritakan bagaimana Anwar makan ais krim bersama Shamsidar”.

Itulah kata-kata Nallakaruppan sewaktu ditemuramah oleh pihak wartawan mengenai kes saman Anwar terhadap beliau. Nalakaruppan berkata beliau akan mendedahkan kandungan video di mahkamah terbuka tetapi apabila ditekan oleh pemberita apa video menunjukkan, beliau berkata: "Ais krim" Tambahan hubungan perkahwinan antara Anwar dan Shamsidar telah lama secara terbuka bercakap tentang.

 Azmin telah dituduh "mengorbankan" isterinya untuk mendapatkan kasih sayang Anwar dan tidak pernah menafikan hubungan antara isteri dan Anwar, kecuali untuk menerangkan ceramah seperti politik longkang. Ini sebenarnya satu dakwaan yang agak serius, mencabar dan bukan lagi sekadar mencuit. Pendedahan terbaru Datuk Nallakaruppan Tindakan yang dilakukan telah menunjukkan yang beliau adalah serius dalam usaha menentang pengkhianat negara, iaitu Anwar Ibrahim dan sememangnya tiada dolak dalik, semuanya straight to the point. “Ini (pita rakaman) saya serahkan kepada peguam, Shafee akan bawa ke mahkamah.

Semua bukti ada dalam pita ini. Saya berikan tanggungjawab ini kepada Shafee untuk menjaga dan menyimpan bukti ini dengan baik,” kata Nallakaruppan di sini hari ini. Bagaimanapun, beliau enggan mendedahkan bahan-bahan yang terkandung dalam pita video rakaman tersebut dan segalanya akan terungkai dalam perbicaraan nanti. (23 April 2012, MyNewsHub) Sekalipun saman Anwar terhadap Nalla telahpun difailkan, selagi writ saman belum diserahkan, bermakna tiada kemajuan proses yang dapat dicapai. Semuanya akan tergantung malah mungkin akan hilang dari ingatan umum sekiranya ia berterusan demikian.

 Entah sampai bila Anwar Ibrahim akan terus melengah-lengahkan tindakan saman ke atas Nalla tambahan pula dengan dakwaan terbaru itu sukar dipastikan. Anwar sebenarnya terperosok jauh di satu penjuru yang sukar untuk bergerak, toleh ke kiri bahana menanti, jengah ke kanan musibat menunggu, kot kalau ke depan salah langkah masuk gaung, nak ke belakang barang tentu mustahil dilakukan. Pendek kata serba salah semacam banduan terlepas yang berada dalam dunia halusinasi dan ketakutan dikejar bayang-bayang sendiri.

Walaupun Anwar sentiasa mencari jalan untuk melarikan diri dari perkara ini, lambat laun Anwar akan terpaksa menghadapinya jua. Setiap detik yang berlalu bukannya memberi kelegaan untuk Anwar sebaliknya lebih banyak tekanan yang datang. Setakat memfailkan saman kemudian senyap seribu bahasa tanpa usaha selanjutnya tidak memberi apa-apa kelebihan kepada Anwar mahupun pembangkang.

 Lama kelamaan makin ramai khalayak yang akan mempertikaikannya dan tak mustahil impaknya kelak akan lebih memudaratkan pakatan pembangkang yang dirintis oleh Anwar. Sampai bila Anwar mahu bermain dengan masa sedangkan isu kredibiliti dan moralitinya menimbulkan seribu satu persoalan berat yang menuntut kesegeraan bertindak masih juga gagal ditangani.

Rakyat menuntut bukan saja penjelasan yang ampuh dari Anwar berhubung segala dakwaan dan tuduhan yang dilemparkan oleh rakan tenisnya, malah lebih dari itu mahukan langkah yang tegas dan lebih meyakinkan. Ekoran dari notis saman itu, Nallakaruppan mendesak Awnar mempercepatkan saman dan prosiding perbicaraan mahkamah supaya beliau dapat membuktikan Anwar sebagai biseksual dan juga sebagai pesalah laku moral dengan memberikan bukti-bukti kukuh yang ada.

 Nallakaruppan juga tidak akan berganjak dari kenyataannya Anwar sebagai biseksual dan menegaskan Anwar tidak layak untuk menjadi pemimpin negara. Kira-kira dua minggu lepas sidang akhbar antara Wan Azizah dengan Shamsidar untuk memperjelaskan isu hubungan renggang antara mereka telah dibatalkan tiba-tiba hingga meninggalkan banyak persoalan baru di minda khalayak.